ترجمه مقاله کودها و تقویت کننده های خاک

مقاله ترجمه شده با عنوان کودها و تقویت کننده های خاک.

جزئیات بیشتر این محصول:

عنوان انگلیسی مقاله: Fertilizers and Soil Improvers

عنوان فارسی مقاله: کودها و تقویت کننده های خاک.

دسته: زیست شناسی – کشاورزی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٢۴

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.


چکیده ترجمه:

در صنعت گلخانه، کودها و همچنین تقویت کننده های خاک در سطح گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند. کودها اساسا به منظور بهینه سازی شرایط فیزیکی- شیمیایی محیط ریشه بکار گرفته شده و برای رشد در محل خاک همچنین رشد در بسترها مورد استفاده قرار می گیرند. تقویت کننده های خاک مودی می باشند که صرفا در محل خاک اضافه شده تا در درجه اول به نگهداری یا بهبود خصوصیات فیزیکی آن پرداخته، بلکه همچتنین می تواند باعث بهبود خصوصیات شیمیایی و بیولوژیکی گردد. بنابراین تفاوت بین کودها و تقویت کننده های خاک نسبتا پراکنده می باشد.

بهینه سازی شرایط فیزیکی- شیمیایی با افزودن کودها تمرکزش را بر روی بهبود دسترس پذیری مواد مغذی، و بر روی کنترل PH و پتانسیل اسنزی در محیط ریشه قرار می دهد.از آنجایی که نسبت رشد محصول و در نتیجه بازدهی در گلخانه ها بسیار بالا می باشد، حذف مواد مغذی مهم می باشد. بنابراین کاربرد اکثر کودها در درجه اول برای بازیابی شرایط مواد مغذی محیط ریشه حائز اهمیت می باشد. سطح PH با افزودن کودهای خاص کنترل می گردد، اما همچنین تحت تاثیر افزودن کود وضعیت مواد مغذی را بهبود می بخشد. بلعکس، کودها برای کنترل مواد مغذی محتوای PH ، معمولا کلیسیم و منیزیم مورد استفاده قرار می گیرند. کنترل بر روی پتانسیل اسمزی با افزودن کودهای مازاد به منظو کاهش این مقدار در محلول خاک، مد نظر قرار می گیرد. پتانسیل اسمزی کاهشی ( افزایش مقدار EC) معمولا برای کاهش رشد پرپشت شدن محصولات تحت شرایط نوری ضعیف یا به منظور بهبود کیفیت محصولات برداشت شده ضروری می باشدف که این ها تاثیر مطلوب پتانسل کاهشی اسمزی می باشد.

کودهای شیمیایی آلی:

کودهای شیمیایی آلی توسط مواد گیاهی و حیوانی ایجاد می گردد و به این دلیل برای پرورش گیاهان ارگانیک مورد توجه قرار می گیرند. آن ها گاهی اوقات برتی محصولاتی که درون خاک پرورش می یابند مورد استفاده قرار گرفته و تا اندازه ای به عنوان مکمل سفره ها ( لایه زیرین) ارگانیکی می باشند. انواع زیادی از این منابع وجود دارند، که بعضی از این کودهای شیمیایی از مواد مجزای پروتئینی همانند ضایعات خونی و کشتارگاهی حاصل شده، در حالی که موارد دیگر توسط کودهای حیوانی یا ضایعات زیست توده صنعتی ایجاد می گردند.

مقالات مشابه

  • ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی…
    فایل «ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای» را می توانید با قیمت 11500 تومان دانلود کنید مقاله ترجمه شده با عنوان تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from…
  • بررسی اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان
    یكی از راهبردهای مهم توسعه كشاورزی در كشور ارتقاء سطح سلامت جامعه و تحقق شعار پیشگیری مقدم بر درمان است تغذیه نامتعادل گیاهان منجر به سوء تغذیه در انسان می گردد از علائم سوء تغذیه، می‌توان به ریزش مو، بداخلاقی، سرماخوردگی‌های مزمن، افسردگی، کم خونی، ایمنی پائین بدن و سرطان اشاره نمود مطابق گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سال…
  • پایان نامه توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعی و باغی
    کود در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پس مانده ناچیزی دارند، زیاد است.…
  • ترجمه مقاله ورمی کمپوست غنی سازی شده از طریق تثبیت…
    فایل «ترجمه مقاله ورمی کمپوست غنی سازی شده از طریق تثبیت نیتروژن» را می توانید با قیمت 6500 تومان دانلود کنید مقاله ترجمه شده با عنوان ورمی کمپوست غنی سازی شده از طریق تثبیت نیتروژن و باکتری حل کننده فسفات. جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Enriching vermicompost by nitrogen ®xing and phosphate solubilizing bacteria عنوان فارسی مقاله: ورمی…
  • تحقیق سموم مواد غذایی-1
    بخشی از متن: انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت های خوراکی گیاه ذخیره می شود. آیا تا به حال میوه ای خورده اید که مزه اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد ؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را…
  • تحقیق سموم مواد غذایی-2
    بخشی از متن انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت‌های خوراکی گیاه ذخیره می‌شود آیا تا به حال میوه‌ای خورده‌اید که مزه‌اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان‌تان حس کنید؟ اگر دسته:…